به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ محمود نیلی رئیس دانشگاه صنعتی همدان با بیان اینکه مهندسان با نگاه به جامعه سخن میگویند و از ابتدایی ورود به دانشگاه خود را وقف جامعه میکنند، گفت: صنعتگر و صاحب حرفه اگر امری برایش جالب توجه نباشد وارد تعامل نمیشود ولی خوشبختانه این تعامل بین دانشگاه و صنعتگران شکل گرفته است.
وی با بیان اینکه خوشبختانه صاحبان صنعت به فکر وارد کردن دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه صنعتی به واحدهای خود هستند، گفت: دانشگاه و صنعت با هم عجین هستند و دانشگاهی که آغوش خود را به روی صنعت باز میکند آمیختگی دانشگاه و صنعت ایجاد میشود.
نیلی با بیان اینکه تمایلات خانوادهها بر این است تا فرزندان خود را به رشته پزشکی هدایت کنند، گفت: تمام مشکلاتی که هم اکنون با آن مواجه هستیم از جمله مسائل محیط زیست، تلفات مختلف در صحنههای مختلف، ریزگردها، کم آبی و غیره با مهندسی رفع میشود و اگر سطح مهندسی را پایین آوریم سطح جامعه به پایین کشیده میشود.
رئیس دانشگاه صنعتی همدان با اشاره به اینکه سال گذشته در همدان 891 هزار و 700 متر مربع ساختمان احداث شده است بیان کرد: اکنون 400 هزار مهندس دارای پروانه اشتغال در کشور داریم که سهم استان همدان 8 هزار و 80 نفر است .
وی در ادامه افزود: از این تعداد 4431 نفر دارای پروانه و بیش از 3 هزار نفر بدون پروانه هستند.
نیلی تصریح کرد: هر مهندس در همدان در سال 800 هزار تومان درآمد داشته و این امر نگاه به اشتغال سنتی است که اگر مهندسی به تکنولوژی های پیشرفته حوزه مدیریتی سوق نیابد در سالهای آینده وضعیت مهندسان بدتر میشود.
انتهای پیام/ د.ا